Má to smysl!

| Zoological Garden in Liberec

Má to smysl – …chránit, pomáhat, vzdělávat, bavit…i poznávat. Seriál smyslů plných komentovaných prohlídek v Zoo Liberec! Tři soboty, kdy se dozvíte něco navíc o smyslech zvířat. Speciální komentované prohlídky zoo se smyslovým zážitkem. To si nenechte ujít, to tu ještě nebylo.

Zoo Liberec připravila seriál speciálních komentovaných prohlídek. Návštěvníci mají příležitost po tři soboty využít „smyslů plné“ procházky zoologickou zahradou s průvodcem. Jeho komentáře se zaměří na speciality, zvláštnosti a rekordy různých smyslů ve světě zvířat. Kromě běžných – jako je čich, sluch, hmat, zrak, chuť je snahou přiblížit i téma rovnováhy, echolokace a jiných zvířecích specialit.

Začínáme 28. 5. a pokračujeme dalšími sobotami 11. 6. a 25. 6. V tyto dny, vždy v 10.00 a 14.00, bude za vstupem do zoo připraven průvodce vybavený drobnými smyslovými doplňky a pomůckami, na zájemce čekají zvukové hry, čichové, hmatové i zvukové testy nebo různá porovnání smyslů lidí a zvířat.

Doporučený věk pro tuto akci je nad šest let. Předběžná rezervace termínu je nutná, kapacita skupiny je omezená na maximálně 16 osob. Za smysluplnou i smyslů plnou procházku zoo připlatíte k běžné ceně vstupného 60 Kč za osobu.


Web: www.zooliberec.cz/ma-to-smysl/akce/

Other
Aktualisiert am 02.06.22, 13:49 o 'clock
More