Otevřené lekce kresby a malby

| Ateliér Tuba

ATELIÉR TUBA z.ú.

Jednorázové lekce kresby a malby pro každého, kdo si to chce vyzkoušet. Každá lekce je zaměřena na určité téma a vede ji jiný lektor. Lekce na sebe nenavazují, a tak můžete přijít klidně jen na jednu nebo na všechny. Lektor přistupuje individuálně ke každému, začátečníku i pokročilému.

Začínajícímu dodá odvahy a s pokročilým může konzultovat jeho přístup k tvorbě. Vhodné pro dospělé a děti od 12 let. Tyto lekce poslouží i jako taková ochutnávka našich semestrálních kurzů, které v Ateliéru Tuba nabízíme. Pokud se chcete kresbě a malbě věnovat systematicky, pak se podívejte právě na nabídku našich pravidelných kurzů.
Rozpis témat a lektorů: 3.11. Realistická kresba - lektor: Jitka Muchová 1.12. Portrét - lektor: Zuzana Pitnerová 5.1. Akční malba - lektor: Kateřina Kopečková 12.1. Kresba uhlem - lektor: Filip Kladišovský 13.1. Malba pastelem - lektor: Jan T. Mastik Více o jednorázových lekcích najdete na našem webu v sekci "Otevřený ateliér". O našich lektorech si můžete více přečíst zde: https://www.ateliertuba.cz/kontakty/
Web: https://www.ateliertuba.cz
Vorträge & Kurse
Aktualisiert am 15.11.22, 19:30 Uhr
Mehr